Церемонията „Дарования и постижения“ в Габрово – само с дванадесетокласници

На церемонията „Дарования и постижения“ в Габрово тази година бяха наградени само учениците, завършващи 12 клас, които имат постижения в областта на науката, изкуството и спорта. Номинирани бяха 23 зрелостници от Национална Априловска гимназия, ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“, ПТГ „Д-р Никола Василиади“ и ПГТ „Пенчо Семов“, които получиха удостоверение за постигнати резултати и предметни награди, а имената им бяха всписани в Почетната книга, съобщават от Община Габрово.

Общо 189 ученици от I – XI клас получиха удостоверения за постигнати успехи през учебната 2019/2020 г., но не на церемонията, а заедно с документите си за завършена учебна година.

Наградените са за периода от 10.04.2019 г. до 24.05.2020 г., тъй като поради епидемичната обстановка в страната не са били проведени предвидените състезания и олимпиади.

В навечерието на Деня на народните будители 1 ноември, след приключване на финалните кръгове на националните състезания и олимпиади, предстои номиниране и вписване имената в Почетната книга „Дарования и постижения“ на всички ученици, чиито успехи предстоят.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.