Коледен благотворителен концерт на "Upstream Voices"

„Upstream Voices“ с благотворителни концерти в Габрово и Севлиево

Вокална формация „Upstream Voices“ ще изнесе два благотворителни концерти в подкрепа на каузата „Подай ръка на Поли“ в Габрово и Севлиево. В концертите ще се включат и малки танцьори от детските градини „Дъга“ и „Пролет“, съобщават от Община Габрово.

Първият концерт е на 13 декември в зала „Възраждане“ в Габрово. Вторият концерт е на 19 декември в Дом на културата „Мара Белчева“ – Севлиево.

7-годишната Полина Димова е с диагноза детска церебрална парализа. Детето е провело редица рехабилитации в различни болници в България, които обаче не дават резултат. Надежда на родителите на Поли дават няколко процедури в Турция, след които се забелязва значително подобрение. За да продължи то, трябва да продължат и рехабилитациите, които струват 2 280 евро за месечен курс.

До този момент семейството на Поли успява със собствени средства да покрие част от рехабилитационните курсове, закупуването на шини, очила, вертикализатор и всичко друго, което е необходимо за лечение и подобряване на двигателната ѝ активност. За тях надежда е и операцията на стволови клетки, за която имат изготвена оферта на стойност 40 000 долара. За съжаление, вече не могат да се справят сами.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.