Фестивал на хартиените фенери в Габрово 2017

Изпращаме лятото и посрещаме септември с Фестивал на хартиените фенери в Габрово

Фестивал на хартиените фенери в Габрово 2017
Фестивал на хартиените фенери в Габрово 2017. Фотограф: Никола Милер

Фестивалът на хартиените фенери предстои за осма поредна година в Габрово. Ще изпратим лятото по необикновен начин с внушителни гледки, страхотни хора, концерт, огнено шоу и народни танци – споделя организаторът на фестивала Антослав Илиев.

Събитието е на 1 септември (събота) на площад „Възраждане“ пред Община Габрово точно в 20:00 часа.

Събитието получава подкрепа и от Центъра за работа с доброволци към Община Габрово. Центърът ще се включи в събитието с инициативите „Капачки за Бъдеще в Габрово“ и „Къщички за книги, книги за къщички“.

Габрово Daily е медиен партньор на фестивала. Очаквайте скоро информация и за програмата с участници.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.