Доброволците на 6Fest и Момчил Цонев при откриването на фестивала, 19 май 2017 © 6Fest

6Fest 2018 търси доброволци от Габрово

Доброволците на 6Fest и Момчил Цонев при откриването на фестивала, 19 май 2017 © 6Fest
Доброволците на 6Fest и Момчил Цонев при откриването на фестивала, 19 май 2017 © 6Fest

Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest набира 10 доброволци от Габрово за второто си издание от 18 до 20 май 2018 г.

Кога?

18-20 май 2018 г. Финалната програма вижте във Фейсбук събитието тук

Къде?

Фестивалните събития са на различни централни локации в Габрово – централен площад „Възраждане“, Градска градина (Градинка с мечето), пешеходна улица „Радецка“, стадион “Априлов”.

Какво се изисква?

Не се изискват специални умения освен мотивираност, ентусиазъм и комуникативност. Владеенето на английски е препоръчително, тъй като ще има и чуждестранни артисти участници.

Какво ще правят доброволците?

  • Ще съдействат на фестивалните участници, тъй като те не са от Габрово и нашият град не им е добре познат.
  • Ще раздават информационни флайери
  • Ще отговарят на основни запитвания за фестивала от публиката.
  • Ще бъдат гидове на исторически и туристически Gabrovo Free Tour – на български и английски език

Как да се запишете?

Желаещите доброволци могат да изпратят имейл на info@6fest.gabrovo.net или да пишат на нашата Фейсбук страница до 24 април 2018 г. (вторник) с имената си и телефон за връзка и информация за говорим чужд език.

Какво получавате?

Доброволците ще имат възможност да се запознаят с български и чуждестранни артисти, които са участвали във фестивали по цял свят. Да обогатят езиковите си познания, да се интегрират в артистична среда, да станат част от най-голямото съпътстващо събитие на Карнавала в Габрово.

Какво е да си доброволец на 6Fest – вижте историите на доброволците от първото издание през 2017 г. тук:

Доброволците, без които 6Fest Габрово 2017 нямаше да е същият

Повече за фестивала може да откриете на фестивалния сайт www.6fest.gabrovo.net, както и на Facebook страницата 6Fest Gabrovo.

Facebook събитие: www.facebook.com/events/2068051283410025/

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.