6Fest е номиниран за културно събитие на Габрово през 2017 (ГЛАСУВАНЕ)

Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest Габрово 2017 © 6Fest

Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest Габрово 2017 © 6Fest

Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest Габрово е номиниран за Събитие на Габрово в областта на културата за 2017, инициатива на Клуб на будителите. В дните на Карнавала 6Fest достави радост на големи и малки габровци с циркови представления, живи статуи, огнено шоу на кокили, карнавална и циркова работилница.

Ако ви харесва идеята Габрово да има фестивал за улични изкуства, може да гласувате до 3 март 2018, споделят организаторите на 6Fest. Линкът за гласуване е ТУК . Маркирате от списъка Международен фестивал за градски изкуства и щастие „6Fest“ и натискате бутона „Гласувай“ в дъното на списъка. При успешно отчетен глас ще видите на екрана си надпис на английски „Thanks for voting, your vote has been recorded“.

Избрани кадри от 6Fest 2017 може да гледате във видеото тук:

Какво се случи на 6Fest Габрово 2017?

3 дни фестивално щастие, 17 български и чужди улични артисти, 10 събития, вход свободен. Над 50 новини в национални медии. 6Fest е празник, 6Fest е щастие. За да превърнем Габрово в Столица на уличните изкуства – споделят от 6Fest във видео за постиженията си, което може да гледате тук:

Още за фестивала  6Fest може да откриете на двуезичния сайт www.6fest.gabrovo.net, както и във Facebook страницата 6Fest Gabrovo.

Кампанията за награждаване на културните събития в Габрово е организирана от Клуб на будителите.