6Fest Габрово гостува с отворена сцена на KvARTal Festival 2018 в София

6Fest Габрово гостува на Kvartal Festival 2018 в София

6Fest Габрово гостува на Kvartal Festival 2018 в София

Международният фестивал за улични изкуства 6Fest Габрово гостува с отворена сцена на KvARTal Festival 2018 в София. Двата фестивала търсят улични артисти, които се занимават с цирк, музика, стендъп комедия. Отворената сцена ще бъде разположена на паркинга на Централни Софийски Хали от 12:00 до 15:30 ч. в двата фестивални дни 15 и 16 септември.

Необходимо е артистите да се запишат предварително за участие, като изпратят видеа и снимки от свои улични изпълнения на живо на Facebook страницата на 6Fest www.facebook.com/6fest.gabrovo или на електронната поща info@6fest.gabrovo.net най-късно до 24:00 ч. на 13 септември (четвъртък).

Присъединете се и към специалното Фейсбук събитие Отворена сцена на 6Fest Gabrovo@KvARTal Festival

6Fest е най-големият уличен фестивал в столицата на хумора Габрово след традиционния майски Карнавал. В двете издания до момента 6Fest представи улични артисти от България, Испания, Венецуела, Унгария, Белгия с циркови представления, огнено шоу на кокили, светлинно шоу, живи статуи, светлинен карнавален парад, парад на кокили и за първи път на фестивал у нас – каскада от летящ балон. В началото на октомври предстои и третото издание на 6Fest Габрово.

Потопете се в атмосферата на 6Fest Габрово 2018 с нашето видео тук:

Първите две издания на 6Fest се проведоха паралелно с Карнавала на Габрово с подкрепата на Програма Култура на Община Габрово.