Шоу-балет „Магия“ от Габрово получи „ДА“ в „България търси талант“

Шоу-балет „Магия“ от Габрово, или „Меджик Денс Крю“, се яви в тв шоуто по bTV „България търси талант“ и получи единодушното одобрение на журито да продължи напред.

Изпълнението на добре познатия в Габрово състав започна неочаквано – на сцената първоначално излезе единствено 18-годишният Теодор, за да представи танц… сам. Но с началото на музиката на сцената се появи и пълният състав на „Меджик Денс Крю“.

„Търсите ли втори танцьор?”, така Ицо Хазарта коментира изпълнението на габровците. „Повече такива млади, заредени и положителни хора да виждаме“ – сподели Славена Вътова.

Може да гледате изпълнението на „Меджик Денс Крю“ в сайта на „България търси талант“ тук.

Преди пет години шоу-балет „Магия“ участва и в клипа „Щастливо Габрово“:

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.