Оркестър Габрово с диригент Николай Венков. Спектакъл на площад "Възраждане", Фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest, фотограф: Eli Deli

„Чувствай се добре с Оркестър Габрово“ – покана за концерт

Оркестър Габрово кани габровци на концерт „Чувствай се добре с Оркестър Габрово“ на 27 ноември в зала „Възраждане“ от 18:30 ч.

Диригентът Николай Венков и солистите Стефан Косев, Таня Соколова и Камелия Ноева ще зарадват публиката с изпълнение на златни български хитове, романтични мелодии, евъргрийни и др.

В концертната вечер ще имате възможност да чуете и младите таланти от музикална школа „Звезди в аванс“ Маргарита Георгиева, Виктория Гергова и Александра Пенчева.

Билети ще се продават на касата на зала „Възраждане“ в деня на концерта, от 17.00 ч. Цена: 3 лв.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.