Детско Хелоуин парти в ИМКА Габрово

В ИМКА Габрово: детско Хелоуин парти с вход-дарение

Детско Хелоуин парти в ИМКА Габрово
Детско Хелоуин парти в ИМКА Габрово

Младежка банка Габрово и ИМКА Габрово организират детско Хелоуин парти. Началото е в 17:00 часа на 31 октомври 2017 г. в сградата на ИМКА Габрово. В програмата са предвидени тематични игри, конкурс за най-атрактивен костюм, лакомства, томбола и награди.

Празненството е ориентирано към деца от 6 до 12 години.  Очакваме и по-големи деца и младежи като доброволци, подпомагащи провеждането на празничната програма, обличането  на костюми и гримиране на децата участници, споделят организаторите.

Празненството по повод Хелоуин е част от поредицата „събития с кауза“, които ИМКА Габрово реализира през 2017 година.  Организаторите приканват участниците да подкрепят каузата на Младежка банка Габрово, като заплатят стойността от 3 лв. за участие в празника.  Всеки закупен „дарителски билет“ ще участва в общата томбола с награди. Набраните средства ще допълнят фонда на Младежка банка Габрово, който подкрепя реализирането на проекти, насърчаващи гражданската активност и детското и младежко участие.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.