Изложба за Шипченската епопея в Мол Габрово

Фотоизложба показва Националното честване на Шипченската епопея

Изложба за Шипченската епопея в Мол ГабровоЗаключителна изложба с незабравимите моменти от Националното честване на Шипченската епопея през август тази година се открива днес, 23 септември, от 17:30 ч. в МОЛ- Габрово (партерен етаж) на бул. „Априлов“. Фотоизложбата „Емоции през обектива“ е посветена и на 80-годишнината на Паметника на Свободата на връх Свети Никола (Шипка).

Ще се радваме заедно да си припомним моментите, които белязаха 137-та годишнина от боевете и 80-годишнината от създаването на Паметника на Свободата, споделят от областната администрация в поканата си към всички габровци и гости на града.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.