Фотоизложба "Избрано" - ХГ "Христо Цокев"

Международна фотоизложба гостува в галерия „Христо Цокев“

Фотоизложба "Избрано" - ХГ "Христо Цокев"Творби от Международния фото салон Пловдив – 2014 ще видим в новата изложба в Художествена галерия “Христо Цокев” в Габрово. Фотоизложбата „Избрано“ се открива на 20 февруари от 17:30 ч. и ще бъде в Габрово до 5 март.

41 творби на 30 автора от финалната селекция на пловдивския фото салон гостуват в Габрово.  Интерес прадставляват творбите на Нейл Скот от Шотландия,  Насер Аломари от Кувейт, Джон Томпсън от Великобритания, Красимир Матаров от България, Стоян Илиев от България, Александър Иванов от България.

Със свой кадър участва и Антоанета Обретенова от Севлиево. Миналата година ХГ „Христо Цокев“ представи младата авторка пред габровска публика с авторска изложба.

 

 

 

 

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.