Гостилица кани на кънтри фестивал с конни състезания, теглене на трабант и концерт на Милена

Конни състезания. Снимката е илюстративна

Нестандартен фестивал с кънтри привкус „Конска сила“ ще се проведе на 14 октомври 2017 г. на стадиона в дряновското село Гостилица, съобщават от Община Дряново.

Фестивалът ще е предшестван от крикет мач на 13 октомври между отбор на НСА и сборен международен отбор от аматьори, включващ живущи в Община Дряново.

От конни състезания до теглене на трабант – какво ни очаква на „Конска сила“?

На 14 октомври от 8 до 14 часа ще се проведат конни състезания по издръжливост, подкрепени от Българската конна федерация. Записани са над 30 участника, което прави състезанието едно от най-важните за годината.

От 13 до 17 часа организаторите канят на Кънтри фестивал със забавни игри, стрелба с лък, конкурси за най-добър ръчноизработен детски костюм; конкурси за ракия и зимнина; най- добро куче; канадска борба, теглене на трабант. Фестивалът ще бъде допълван с музикален следобед с Turkincha Fiddlers и британската певица Sunny Daye.

Вечерта от 18 до 23 часа ще продължи с концерти на рок кралицата Милена Славова, No Limitts и Little Big Band.

Ще има и храна за всеки вкус – от домашно приготвена традиционна до индийски закуски с къри привкус, допълват организаторите от Община Дряново и НЧ „Колю Фичето – 2016“ в с. Туркинча.

Коментари