Днес в галерия „Христо Цокев“: среща с фамилия Солакови

Среща-разговор с Недко Солаков и Димитър Солаков предстои днес, 5 декември, в Художествена галерия „Христо Цокев“. Срещата започва в 17:30 ч. и ще бъде водена от Яра Бубнова, директор на Националната художествена галерия в София.

Солакови гостуват в Габрово като част от инициативата на Община Габрово „ФамилииТе“, припомнят от галерията.

До 19 януари 2020 г. габровци и гостите на града могат да разгледат две изложби на фамилия Солакови. „Солакови“ с произведения на Митьо, Недко и Димитър Солакови е в Художествена галерия „Христо Цокев“, а „Пестеливи драсканици“ на Недко Солаков е в Дом на хумора и сатирата.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.