Гостите на Боженци ще се учат да танцуват и рисуват през август

Урок по народни танци в Боженци © МАИР Боженци

Музеят на архитектурно-исторически резерват „Боженци“ кани на уроци по народни танци и декорация на керамика през август.

На 17 август 2019 г. от 11:00 ч. до 12:30 ч. на мегдана на Боженци  отново ще се проведе урок по народни танци. На 31 август 2019 г. от 10:00 ч. до 16:00 ч. ще се проведе  „Ателие за декорация на керамични съдове“ с Елиза Арт и ръководител Елиза Ковачева-Цокова. В ателието могат да се включат всички, които имат желание да си декорират сувенир с традиционна троянска шарка или пък по-съвременна декорация.

Както Габрово Daily вече писа, гостите на Боженци се учиха да танцуват и да рисуват върху керамика и през изминалия месец юли.

Източник: МАИР „Боженци“

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.