Търсят се детски рисунки в Габрово

Кампания за набиране на детски рисунки обявиха от доброволческия екип към Община Габрово, свързан с ограничаване на епидемията от новия коронавирус и Covid-19, съобщават от местната администрация.

С подкрепата на училищата и детските градини, децата на Габрово ще рисуват по темите „Аз мечтая за…“, „Как лекарите ни помагат“ и „Как полицаите ни помагат“. Рисунки ще бъдат подарени на възрастни хора и хора в риск, за да им донесат настроение и положителни емоции, както и на служителите на МВР и на медицинските лица от нашия град – в знак на благодарност и уважение към техния труд.

Условия за участие

Няма ограничение за материалите, с които ще рисуват децата. Няма и ограничения и за възрастта на малките художници.

Максимален формат: А4

На гърба на всяка рисунка трябва да бъдат написани името и възрастта на детето.

Краен срок за получаване на рисунките: 4.05.2020 г.

Готовите рисунки могат да бъдат оставени в Община Габрово, вход под кулата.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.