Трио "Тенорите" - "Бродуей ще полудей"

Трио „Тенорите“ в Габрово с най-доброто от знаменити бродуейски мюзикъли

Трио "Тенорите" - "Бродуей ще полудей"
Трио „Тенорите“ – „Бродуей ще полудей“

Трио „Тенорите“ и Държавна опера Бургас ще представят в Габрово най-доброто от знаменити бродуейски мюзикъли. Концертът-спектакъл „Бродуей ще полудей“ е на 27 юни от 19 часа в Зала „Възраждане“.

Диригент на оркестъра ще бъде Левон Манукян. Идея, сценарий и мултимедия на концерта са на Юлия Манукян. Концертмайстор е Ваня Златева.

Трио „Тенорите“ е българско вокално оперно трио, създадено през 2010 г. В триото влизат Кирил Илиев, Александър Господинов, Илиян Недев. Репертоарът на триото е богат и съдържа класическа и поп, българска естрадна, възрожденска, рок, джаз и етно музика. Трио „Тенорите“ имат издадени три албума – „Безкрайна хармония“, „Руска класика“, „Възрождение“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово Daily ще популяризира безплатно местни културни и благотворителни събития

За да заявите медийно партньорство с Габрово Daily пишете на нашата Фейсбук страница тук или на имейла ни editor@gabrovodaily.info. Габрово Daily ще популяризира своите партньори чрез цялата онлайн медийна група Gabrovo.net/Габрово Daily, чрез новата онлайн телевизия Gabrovo.net TV и други партньорски организации.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.