Включете се в изложба-конкурс „Тиквени фантазии“ за XIV празник на тиквата в Севлиево

Снимката е илюстративна. Pixabay

Изложба-конкурс „Тиквени фантазии“ предстои за ХІV празник на тиквата в Севлиево, съобщават от Община Севлиево.

Участниците се състезават в два раздела и три възрастови групи. Разделите са рисунка (с размери 35/50 см или 50/70 см) и приложно изкуство. Възрастовите групи са три: до 10-годишна възраст, от 11 до 18-годишна възраст и над 18-годишна възраст. За всяка група в двата раздела ще бъдат връчени по три награди.

Как да участвате в конкурса?

Желаещите да се включат трябва да представят своите материали за изложбата до 9 октомври включително в Исторически музей – Хаджистояново училище (работно време от 8:00 ч. до 12:00 ч. и 13:30 до 17:00 ч.), както и в читалищата в селата. Необходимо е експонатите да бъдат придружени от информация за участника – три имена, възраст и телефон за връзка.

Официалното откриване на изложбата и връчване на наградите ще бъде на 12 октомври 2018 от 17:00 часа в централното фоайе на Община Севлиево.

За повече информация – тел. 0675/396 156 и 3-27-24.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Севлиево дава 1000 лв. за най-голямата тиква

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.