Стефан Данаилов и Аня Пенчева играят на сцената на Дом на културата Габрово

Стефан Данаилов в постановката „Актрисата“ на Народен театър „Иван Вазов“

Стефан Данаилов и Аня Пенчева идват в Габрово с постановката „Актрисата“ на Народен театър „Иван Вазов“. Само месец след софийската си премиера габровци ще видят постановката на сцената на Дом на културата „Емануил Манолов“ в Габрово на 22 юли от 19:00 ч.

На сцената ще видим още от звездите на Народния театър като Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Павел Иванов.

Постановката е на Стефан Данаилов, а режисурата е на Росица Обрешкова. Драматург на спектакъла е познатата на габровската публика Мирела Иванова – селекционер на тазгодишния Международен фестивал на комедийния спектакъл. Музиката е на една от най-значимите легенди на българския рок – Иван Лечев.

Комедията „Актрисата“ ще ви потопи в живота и професията на актьора, в обратите и забавните ситуации, породени от решението на актрисата Лидия Мартин, в  чиято „кожа“ влиза Аня Пенчева, да приключи кариерата си. Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлз (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев). Те влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си. Кой от всичките замесени в живота ѝ мъже има власт над нея или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата и на любовта, ако я има?

Зрителите, закупили билети за първоначално обявената дата 14 юли, могат да гледат постановката на 22 юли без презаверяване. Ако нямате възможност да гледате театър на 22 юли, може да си върнете билетите най-късно до 19:00 ч. на 14 юли.

Източник: Драматичен театър „Рачо Стоянов“ Габрово

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.