Стендъп комедия и илюзия с група „Нема к‘во“ в Дома на хумора и сатирата

Група „Нема к‘во“ в Дома на хумора и сатирата в Габрово

Група „Нема к‘во“ в Дома на хумора и сатирата

Поредната стендъп комедийна вечер в Дома на хумора и сатирата предстои на 21 април от 19 часа в Дома на хумора и сатирата. На сцената в Залата на жирафите ще се изяви групата „Нема к‘во“, съобщават от Веселата къща в Габрово.

Комедиантите успешно съчетават шегите в стендъп комедията с клоуз-ъп илюзия, жанр в магията – фокуси, които се наблюдават отблизо. Шоуто ще бъде по-различно и със сигурност – смешно.

Георги Николов – Жорони и Калин Кирилов засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия. Същият се изяви и в ролята на водещ на Магичната среща „Златна котка“ 2017 г.

Стендъп комедията е нов комедиен стил, известен във Великобритания, САЩ, Индия и дори Пакистан. В България набира все повече почитатели сред младата публика. Основните сцени на стендъп комедията са в столицата и по-големите градове на страната, а от скоро – и в Габрово. В Дома на хумора и сатирата вече са гостували Comedy club Sofia и Дими.

Група „Нема к’во“ е популярна с формата си „Фактуално“, който съчетава в себе си различни сценични похвати, чиято основа е стенд-ъп комедията. Всеки месец в шоуто се засягат най-интересните и актуални теми, представени по забавен начин и всеки път гостува актуална личност, чието чувство за хумор е поставено на изпитание. В шоуто са гостували Драгомир Симеонов, Устата, Любен Дилов – син, 100 Кила и д.р. „Фактуално“ може да се види в София, а повече информация е налична на сайта на групата.

Предварителна продажба на билети се извършва на касата на Дома на хумора и сатирата. Цената е 6 лв.

От Дома на хумора и сатирата съобщават още, че на 25 май т.г. ще се смеем с ХА-ХА-ХА Импро театър.

Коментари