Как да си направим натурален сапун – научете от работилница на 14 юни в Габрово

„Ръкотворница за чувства“ за първи път гостува в Габрово със сапунена работилница „Цветна градина“ – на 14 юни от 11:00 ч.

Събитието е подходящо както за деца, така и за възрастни. Деца под 4-годишна възраст е желателно да имат придружител.

Всички необходими материали ще бъдат подсигурени от организаторите. Участниците ще изработят сами сапунчета, които са натурални, хипоалергенни, без съдържание на  на синтетични химически вещества и консерванти.

Цената за участие в работилничкатае е 12лв., което включва направата на 2 броя сапуни. Можете да се запишете на телефонен номер 0887906066, Васимира Шаламанова, или да пишете до Фейсбук страницата „Ръкотворница за чувства“.

Ще се работи при определени хигиенни изисквания, а групите ще бъдат с намален капацитет, предупреждават организаторите.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.