Рок фест "Хоталич" Севлиево 2019

Рок фест „Хоталич“ край Севлиево обяви програмата за третото си издание

Рок фест "Хоталич" Севлиево 2019
Рок фест „Хоталич“ Севлиево 2019

Рок фест „Хоталич“ – Севлиево ще изпрати лятото с трето издание на 30 и 31 август 2019 г. Входът отново е свободен, а локацията – средновековната крепост „Хоталич“ край Севлиево.

На сцената ни очакват български и чуждестранни изпълнители. Организаторите от Община Севлиево вече обявиха участниците в третото издание на рок фестивала „Хоталич“:

Рок фест „Хоталич“ на 30 август 2019

Първи на сцената ще се качат музикантите от местната група „Bazooka giganta“, която ще подгрее за John Steel и легендарния David Reece от „Accept“ и „Bonfire“. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за „Eridan“. Кулминацията на първата вечер са „Odd Crew“.

Рок фест „Хоталич“ на 31 август 2019

„Drun4fun“ с вокал известния телевизионен водещ Иван Христов ще открие втория фестивален ден. Веднага след тях ще чуем „Балканджи“. На сцената ще се качи и българската рок легенда Милена с незабравимите ѝ хитове. Веднага след нея „Конкурент“ ще представят за първи път някои от най-новите си парчета. Вечерта ще приключи с „Фондацията“ и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

САЩ може да финансира разкопките на крепостта „Хоталич“ край Севлиево

Осигурен е безплатен транспорт за посетителите на рок фест „Хоталич“ край Севлиево

За първи път в Севлиево – група „Балканджи“ ще свири на рок фест „Хоталич“

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.