Рок фест „Хоталич“ край Севлиево обяви програмата за третото си издание

Рок фест "Хоталич" Севлиево 2019

Рок фест „Хоталич“ Севлиево 2019

Рок фест „Хоталич“ – Севлиево ще изпрати лятото с трето издание на 30 и 31 август 2019 г. Входът отново е свободен, а локацията – средновековната крепост „Хоталич“ край Севлиево.

На сцената ни очакват български и чуждестранни изпълнители. Организаторите от Община Севлиево вече обявиха участниците в третото издание на рок фестивала „Хоталич“:

Рок фест „Хоталич“ на 30 август 2019

Първи на сцената ще се качат музикантите от местната група „Bazooka giganta“, която ще подгрее за John Steel и легендарния David Reece от „Accept“ и „Bonfire“. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за „Eridan“. Кулминацията на първата вечер са „Odd Crew“.

Рок фест „Хоталич“ на 31 август 2019

„Drun4fun“ с вокал известния телевизионен водещ Иван Христов ще открие втория фестивален ден. Веднага след тях ще чуем „Балканджи“. На сцената ще се качи и българската рок легенда Милена с незабравимите ѝ хитове. Веднага след нея „Конкурент“ ще представят за първи път някои от най-новите си парчета. Вечерта ще приключи с „Фондацията“ и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

САЩ може да финансира разкопките на крепостта „Хоталич“ край Севлиево