Рок фест "Хоталич" - Севлиево 2018 © Община Севлиево

Рок фест „Хоталич“. Ден 1 в снимки. Рокът продължава и ДНЕС (ПРОГРАМА)

Рок фест "Хоталич" - Севлиево 2018 © Община Севлиево
Рок фест „Хоталич“ – Севлиево 2018 © Община Севлиево

Хиляди фенове на рока от цялата страна се качиха на средновековната крепост Хоталич на 31 август за първия ден от рок фест „Хоталич“, съобщават организаторите от Община Севлиево. На сцената свириха Мири, Ахат, P.I.F. и ФСБ. Цялата публика пя вечните песни на големите изпълнители.

Рок фестивалът продължава и в първия ден от септември. След 18:00 ч. тази вечер очакваме Северозападняците, Обратен ефект, Svetlio & the Legends и хедлайнерите Pero Defformero.

Фестивалът е с вход свободен и е организиран изцяло от Община Севлиево. Всички изпълнители, които ще видим на сцената през двата фестивални дни, са се отказали от таксата за авторски права върху парчетата, които ще изпълнят.

Община Севлиево ще осигури безплатен транспорт – повече вижте тук: Безплатен транспорт и вход свободен за рок фест „Хоталич“ край Севлиево

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.