Рок фест „Хоталич“ – Севлиево 2018 © Община Севлиево

Рок фест „Хоталич“ 2018. Ден 2 в снимки

Рок фест „Хоталич“ – Севлиево 2018 © Община Севлиево
Рок фест „Хоталич“ – Севлиево 2018 © Община Севлиево

Отмина и втората вечер от второто издание на рок фест „Хоталич“ край Севлиево.

В последния ден на август на сцената свириха Мири, Ахат, P.I.F. и ФСБ. Вижте снимки от първата вечер на рок фест „Хоталич“.

През втората вечер от фестивала, на 1 септември, крепостта беше взривена от Северозападняците, Обратен Ефект, Svetlio & the Legends и кулминацията – Pero Deffoermero. Публиката беше още по-многобройна. В един глас всички пееха хитовете на групите.

Вижте снимки от концертите:

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.