Национален рок фестивал "Хоталич" 2018 Севлиево

От днес Севлиево е рок с второто издание на музикалния фестивал „Хоталич“

Национален рок фестивал "Хоталич" 2018 Севлиево
Национален рок фестивал „Хоталич“ 2018 Севлиево

Севлиево отново ще бъде рок на 31 август и 1 септември. Средновековният град и крепост “Хоталич“ очаква хиляди фенове на качествената музика и истинския купон под звездите за второто издание на рок фест „Хоталич“.

На сцената ще видим Pero Defformero, ФСБ, Ахат, P.I.F., Mири, Обратен ефект, Светльо & the Legends, и Северозападняците.

В петъчната вечер, посветена на българския рок, ще видим легендите от ФСБ, които ще бъдат добре “подгрети” от Ахат, P.I.F. и севлиевецът Мири. В събота на сцената излизат Обратен ефект, Svetlio & the Legends, Северозападняците и хедлайнерите Pero Defformero. Началният час на изпълненията е 18:00.

Фестивалът е с вход свободен и е организиран изцяло от Община Севлиево. Всички изпълнители, които ще видим на сцената през двата фестивални дни, са се отказали от таксата за авторски права върху парчетата, които ще изпълнят.

Община Севлиево ще осигури безплатен транспорт – повече вижте тук: Безплатен транспорт и вход свободен за рок фест „Хоталич“ край Севлиево

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.