Фестивал "Рок култура", Бузлуджа, 30 юни 2018

Рок за втора година ще звучи на фестивал на Бузлуджа

Фестивал "Рок култура", Бузлуджа, 30 юни 2018
Фестивал „Рок култура“, Бузлуджа, 30 юни 2018

Музикалният фестивал „Рок култура“ на Бузлуджа се завръща за второ издание на 30 юни (събота) 2018 г. Рок групите MIRROR, AFFECTION и K.O.R.A ще представят авторските си парчета и кавъри на хитове от различни жанрове, направления и течения в рок музиката от 19.30 ч.

Фестивалът ще има и съпътстващи събития през деня. Сред тях са разходка с коне Thracian Spirits и демонстрации на съвременни модерни изкуства на живо от 12.00 ч.: ГОРЕЩ БАТИК върху коприна – Катя Зографова, БОДИАРТ и ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА – деца от ателие „Пъстроцвет“ НЧ „Жар 2002“, ЖИВОПИС – Дончо Чокоев, ИНСТАЛАЦИЯ от пластмасови отпадъци.

Събитието се осъществява в партньорство с Община Казанлък, Национален парк музей Шипка Бузлуджа и Инициативен комитет с подкрепата на спонсори и доброволци.

Ще има организиран транспорт от Казанлък до Бузлуджа и обратно на 30 юни на цена от 4 лв. Тръгването е от хотел „Казанлък“ в  11.00ч. и 17.00ч. Връщането е в 24.00 ч.

Желаещите да останат в планината за уикенда могат да разположат собствени палатки. Забранява се паленето на огън!

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.