Радослав Талев прави „Луда латино нощ“ с кубинци в Габрово

Известният габровски китарист Радослав Талев ще представи китарния спектакъл „Луда латино нощ” на 25 октомври 2019 г. от 19:00 ч. в зала „Възраждане“ в Габрово.

В спектакъл специално участие ще имат Франциско Гомес и Мардиел Куба Торес от кубинското шоу „Ла Кубания Оригинал” и танцьорките на „Зумба с Васи”.

Може да си резервирате билет предварително на тел. 0887807256, a в деня на концерта билети ще се продават на касата на зала „Възраждане“.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.