Работилница за карнавални маски в Дом на хумора Габрово

В Дома на хумора: Работилница за карнавални маски на 13 май

Работилница за карнавални маски в Дом на хумора Габрово
Работилница за карнавални маски в Дом на хумора Габрово

Домът на хумора и сатирата в Габрово кани на Работилница за карнавални маски. Ще можете да сътворите различен и забавен образ за габровския Карнавал, който ще се състои на 20 май.

Ще може да изработите маска с подръчни, рециклирани и художествени материали. Ако желаете, вземете със себе си предпочитани от Вас материали.

Международният фестивал на хумора и сатирата в Габрово продължава цяла седмица – от 15 до 21 май. Пълната програма на събитията вижте тук:

Международен фестивал на хумора и сатирата в Габрово 2017 (ПРОГРАМА)

Елате в събота, 13 май, от 10:30 до 17:30 часа в удобно за Вас време! Можете да дойдете със семейството или с Ваши приятели. Цената за участие в работилничката е 3 лв. на човек.  Максимално време за изработка на маска – 1 час.

За първи път Габрово ще бъде домакин на Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest от 19 до 21 май. Улични артисти от страната и чужбина идват в Габрово за три дни фестивално щастие. Пълната програма на фестивала вижте тук:

Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest в Габрово (ПРОГРАМА 19-21 май)

Време е да се преобразим и веселим – приканват от Веселата къща в Габрово.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.