Камерният хор на момчетата в Габрово обявява прослушване

Камерен хор на момчетата в Габрово обявява прослушване за хористи на възраст от 6 до 12 години, съобщават от Община Габрово.

Прослушванията ще се провеждат всеки понеделник от 17:30 до 18:30 часа в стая 409 в сградата на ОББ (влиза се от дясно на сградата).

Репертоарът на хора включва творби от класически и съвременни автори, като преобладават българските композитори. За последните 3 сезона Камерният хор на момчетата има активна концертна дейност съвместно с различни културни и образователни организации от Габрово, включително Габровски камерен оркестър, ОУ „Васил Левски“ и други.

За повече информация може да се свържете с Румяна Гръблева – диригент, тел. 0895 88 40 13.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.