Празник на хвърчилата в Габрово

Празник на хвърчилата на Градище на 31 май

Празник на хвърчилата в ГабровоПразник на хвърчилата ще се проведе на 31 май на поляната в местността „Градище“ край Габрово.

Носете си усмивки и, който има – хвърчило. За тези, които нямат, ще бъдат подсигурени на място, споделят организаторите от Фондация “Европейски център за иновации, образование, наука и култура“ – Габрово.

Инициативата е подкрепена от ЦДГ “Слънце” и ОДЗ „Дъга“.

Празникът е финал на кампанията „Дари играчка, зарадвай дете“ за събиране на детски играчки в помощ на деца от малки населени места в Община Марица, с. Строево, с. Труд и др., организирана от доброволците на фондацията и ЦДГ “Слънце”.

Още празнични събития за 1 юни:

Вижте събитията в програмата за Международния ден на детето 1 юни в Габрово

Детски празник за 1 юни в Музейния детски кът на АЕК „Етър“

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.