„Песни в полите на Балкана“ – за десети път в Жълтеш

Х национален фестивал за автентичен фолклор „Песни в полите на Балкана“ с Иван Дяков и Ивана Дякова

Десетият национален фестивал за автентичен фолклор „Песни в полите на Балкана“ предстои на 6 и 7 юли в габровското село Жълтеш. Началото на фестивала ще бъде поставено в 10:00 ч. на откритата сцена пред кметството на селото, съобщават от Община Габрово.

Гост изпълнители ще бъдат Иван Дяков и Ивана Дякова. Организатори са кметство Жълтеш, Народно читалище „Светлина – 1927“ и Община Габрово.

Ще бъде организиран безплатен транспорт за желаещите от Габрово, който ще тръгне от площад „Възраждане“ – на 6 юли в 9:30, 12:30 и 18:00 ч., а на 7 юли в 9:30 и 12:30 ч.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.