Паметник на свободата, Шипка. Източник: Община Габрово

Паметникът на Шипка с награда за най-добър туристически обект

Паметник на свободата, Шипка. Източник: Община Габрово
Паметник на свободата, Шипка. Източник: Община Габрово

Паметникът на свободата, част от Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа“, получи наградата на Българския туристически съюз в категория „Най-добър обект от Националното движение „Опознай България – 100 национални туристически обекта” за 2018 г., съобщават от БТС.

Наградата получи директорът на музея Чавдар Ангелов. Четвъртите годишни награди на БТС бяха връчени на 15 декември в София.

Останалите награди на БТС бяха в категории като „Партньорство с държавните органи”, „Партньорство с местната власт”, „Партньорство с национални и природни паркове”, „Партньорство със средствата за масова информация”, „Най-добро туристическо дружество без туристическа база”, „Най-добра туристическа хижа”, най-добър туристически хор.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info