Оркестър Габрово © Община Габрово

Оркестър Габрово подгрява с филмова музика за 10-ия София филм фест в Габрово

Оркестър Габрово © Община Габрово
Оркестър Габрово © Община Габрово

Оркестър Габрово ще ни настрои на филмова вълна ден преди началото на десетото юбилейно издание на „София филм фест на път“. Музикантите ни канят на 12 юни от 17:30 ч. на откритата сцена на ул. „Радецка“, съобщават от Община Габрово.

София филм фест в Габрово ще представи 9 филма от 13 до 16 юни. Домакин на прожекциите ще бъде отново зала „Възраждане“.

Какви филми ще гледаме, може да прочетете в програмата на София филм фест в Габрово ТУК.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.