Гласуваме онлайн за туристическо лого на Община Трявна

За 22 предложения за ново туристическо лого на Община Трявна можем да гласуваме онлайн от днес, съобщиха от местната администрация. Решението е на журито на конкурса и е продиктувано от големия обществен интерес, уточняват от общината.

Гласуването ще продължи до 16:00 ч. на 13.10.2020 г. Всеки ще има право да даде гласа си чрез харесване на снимката на проекта, публикувана в официалната страница на Община Трявна във Фейсбук. Проектите са публикувани единствено като графичен файл и номер, без споменаване на имената на авторите.

Няма ограничения в гласуването, т.е. един човек може да подкрепи чрез гласа си повече от 1 предложение. Събралият най-много харесвания проект ще получи 3 точки, този на второ място – 2 точки и третият – 1 точка. Оценките от онлайн гласуването ще бъдат взети под внимание при крайната оценка на журито.

Ето и албума с предложения за ново лого:

Тук, чрез харесване на изображението на проекта, можете да дадете гласа си за избор на туристическо лого на град Трявна….

Публикувахте от Община Трявна в Вторник, 6 октомври 2020 г.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.