Нашумялото представление „Ножица трепач“ ще се играе в Габрово

"Ножица трепач", Театър "Българска армия"

„Ножица трепач“, Театър „Българска армия“

Едно от най-популярните у нас и по света театрални представления „Ножица трепач“ на театър „Българска армия“ идва в Габрово. Представлението ще се играе на 10 юли от 19:30 ч. в Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово.

На сцената ще видим Ненчо Илчев, Стефания Колева, Иван Радоев, Веселин Ранков, Александър Дойнов, Георги Къркеланов и Гергана Данданова.

“Ножица-трепач” е гледана от 6 000 000 души по света. Забавната американска комедия е с отворен финал. За зрителите остава удоволствието да разнищват едно престъпление и сами да определят с гласуване каква да бъде развръзката на криминалното уравнение.

"Ножица трепач", Театър "Българска армия"

„Ножица трепач“, Театър „Българска армия“

„Ти, който четеш тези редове, не си просто зрител! Ти имаш уникалния шанс да бъдеш сценарист и режисьор на това, което ти предстои да видиш. Какво е то? “Ножица-трепач” е една пиеса, в която всяка вечер се извършва убийство. Жертвата е известна пианистка, а заподозрени са всички, които са я познавали“ – споделят от театър „Българска армия“.

Билети може да се резервират на тел. 0877 / 373 489, а в продажба ще бъдат на касата на Драматичен театър Габрово от 3 юли (понеделник). Всички предварително резервирани билети ще бъдат предоставени за закупуване от каса на 3 юли.

ОЩЕ ЗА „НОЖИЦА ТРЕПАЧ“

Автор: Брус Джордън и Мерилин Ейбръмс
Режисьор: Ивайло Христов
Музика: Добрин Векилов – ДОНИ
Сценография: Нина Пашова

Коментари