Севлиево

Севлиево с празнични събития за 3 март (ПРОГРАМА)

Севлиево
Севлиево © Минчо Тодоров. Източник: Община Севлиево

Богата тържествена програма предстои в Севлиево за Националния празник 3 март, съобщават от Община Севлиево.

Празничният ден ще започне в 9:00 часа в Хаджистояновото училище с урок по родолюбие и Ден на отворените врати в Исторически музей – Севлиево под мотото „Нека таз свобода да ни бъде дар!“. В 10:00 часа на площад „Свобода“ ще се състои поклонението пред Паметника на Свободата.

От 11:00 ч. в Дом на културата „Мара Белчева“ ще се състои празничен концерт-спектакъл „Възрождение“ на Държавна филхармония – Враца и Трио „Тенорите“. Концертът е с вход свободен.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.