Първата книга на младия габровски поет Мирослав Начев - „Звук на съвършенството“

Млад габровец издаде първата си книга с подкрепа от общинския съветник Десислава Петрова

Първата книга на младия габровски поет Мирослав Начев - „Звук на съвършенството“
Първата книга на младия габровски поет Мирослав Начев – „Звук на съвършенството“ © ГЕРБ Габрово

Общинският съветник от ГЕРБ-Габрово Десислава Петрова подкрепи издаването на първата книга на младия габровски поет Мирослав Начев – „Звук на съвършенството“.

Мирослав Начев е студент в Технически университет Габрово

Мирослав Начев е студент в специалност „Компютърни системи и технологии“ в Технически университет – Габрово, многократен медалист от състезания и олимпиади по математика в страната и в чужбина, отличник, инициативна и будна личност. „За мен това са достатъчни аргументи, за да подпомогна младия творец в издаването на първата му стихосбирка“, сподели Десислава Петрова, която е и университетски преподавател и ръководител на Клуб „Образование“ към местната структура на ГЕРБ.

Първата книга на младия габровски поет Мирослав Начев - „Звук на съвършенството“ © ГЕРБ Габрово
Първата книга на младия габровски поет Мирослав Начев – „Звук на съвършенството“ © ГЕРБ Габрово

„Звук на съвършенството“ включва 53 произведения. Авторските права на твореца са защитени, а първият екземпляр беше връчен на автора на тържествен Академичен съвет на Технически университет – Габрово, съобщават от Пресцентъра на ГЕРБ – Габрово.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.