Концерт с песни и танци за Международния ден на възрастните, вход свободен

Снимката е илюстративна. Pixabay

Концерт по случай Международния ден на възрастните хора на 1 октомври ще се проведе в Спортна зала „Орловец”. Началният час е 10:30 ч. Входът е свободен, съобщават от Община Габрово.

В програмата ще участват певческа група „Недевци”, танцова група от  Центъра за социална рехабилитация и интеграция, певческа група от Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели”, ВГ „Омая” при НЧ „Нов живот” – с. Кметовци, ВГ „Надежда” при НЧ „Априлов-Палаузов” и Клуб на инвалида, ВГ „Настроение”, трио „Пей сърце” и Петър Райков при НЧ „Габрово-2002”.

Организатори на тържеството са Дневния център за стари хора,  Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели”,  Женско благотворително дружество „Майчина грижа”, Сдружение „Дружество на диабетиците „Рачо Ковача”, Български червен кръст  и Дамски клуб към БЧК, Клуб на инвалида, Клуб на пенсионера, Център за социална рехабилитация и интеграция и Дома за възрастни хора с физически увреждания.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.