Магична среща "Златна котка" 2019 Габрово

Магична среща „Златна котка“ за осми път: илюзионисти от цял свят идват в Габрово

Магична среща "Златна котка" 2019 Габрово
Магична среща „Златна котка“ 2019 Габрово

Осмото издание на Магична среща „Златна котка“ в Габрово през март 2019 г. залага на впечатляващо международно присъствие, сподели за Габрово Daily Дани Белев, президент на „Quick Hands Project“. От 29 до 31 март Габрово отново ще бъде домакин на най-голямото събитие за магия, фокуси и илюзия на Балканите.

Магична среща „Златна котка“ 2019 ще стартира с професионални семинари на 29 март и ще завърши с галаспектакъл на 31 март в зала „Възраждане“ в Габрово. Организаторите от „Quick Hands Project“ и Община Габрово обещават шоуто да се помни дълго.

Може да закупите билети за галаспектакъла на Магична среща „Златна котка“ със заявка на телефонен номер 0888883252 или онлайн ТУК.

Специално за „Златна котка“ в България пристига президентът на Международната федерация на магичните общества Доменико Данте. Ето кои ще са и другите международни гости на Магична среща „Златна котка“ 2019:

Майкъл Амар – „фокусникът на фокусниците“

За първи път в Източна Европа идва великолепният Майкъл Амар, наречен „фокусникът на фокусниците“. Амар е гуруто на модерните илюзионисти и първият, който дръзва да издаде тайните на професионалните магьосници в демонстративни видеоклипове. Освен че ще покаже уменията си, Майкъл Амар ще бъде и лектор в специализирания семинар за фокуси и илюзия, който традиционно съпътства Магична среща „Златна котка“.

Дан Спери – шок илюзионистът с визия на Мерилин Менсън

В Габрово ще пристигне и шок илюзионистът Дан Спери. Със самочувствието на един от най-запомнящите се участници от „Илюзионистите“ Спери идва в Габрово директно от Лас Вегас, за да докаже, че за него физичните закони не важат. Визията му в стил Мерилин Менсън само дава допълнителен пламък към атрактивните му трикове.

Сърбинът Игор Трифунов – най-успелият балкански фокусник

До двамата американци по време  на „Златна котка“ ще застане и най-успелият балкански фокусник – Игор Трифунов от Сърбия. Великият манипулатор се гордее с четвърто място от световното първенство за фокуси и илюзия, организирано от авторитетната Международна федерация на магичните общества FISM. Трифунов е фаворит в „категория манипулации“.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.