Магична среща „Златна котка“ за осми път: илюзионисти от цял свят идват в Габрово

Магична среща "Златна котка" 2019 Габрово

Магична среща „Златна котка“ 2019 Габрово

Осмото издание на Магична среща „Златна котка“ в Габрово през март 2019 г. залага на впечатляващо международно присъствие, сподели за Габрово Daily Дани Белев, президент на „Quick Hands Project“. От 29 до 31 март Габрово отново ще бъде домакин на най-голямото събитие за магия, фокуси и илюзия на Балканите.

Магична среща „Златна котка“ 2019 ще стартира с професионални семинари на 29 март и ще завърши с галаспектакъл на 31 март в зала „Възраждане“ в Габрово. Организаторите от „Quick Hands Project“ и Община Габрово обещават шоуто да се помни дълго.

Може да закупите билети за галаспектакъла на Магична среща „Златна котка“ със заявка на телефонен номер 0888883252 или онлайн ТУК.

Специално за „Златна котка“ в България пристига президентът на Международната федерация на магичните общества Доменико Данте. Ето кои ще са и другите международни гости на Магична среща „Златна котка“ 2019:

Майкъл Амар – „фокусникът на фокусниците“

За първи път в Източна Европа идва великолепният Майкъл Амар, наречен „фокусникът на фокусниците“. Амар е гуруто на модерните илюзионисти и първият, който дръзва да издаде тайните на професионалните магьосници в демонстративни видеоклипове. Освен че ще покаже уменията си, Майкъл Амар ще бъде и лектор в специализирания семинар за фокуси и илюзия, който традиционно съпътства Магична среща „Златна котка“.

Дан Спери – шок илюзионистът с визия на Мерилин Менсън

В Габрово ще пристигне и шок илюзионистът Дан Спери. Със самочувствието на един от най-запомнящите се участници от „Илюзионистите“ Спери идва в Габрово директно от Лас Вегас, за да докаже, че за него физичните закони не важат. Визията му в стил Мерилин Менсън само дава допълнителен пламък към атрактивните му трикове.

Сърбинът Игор Трифунов – най-успелият балкански фокусник

До двамата американци по време  на „Златна котка“ ще застане и най-успелият балкански фокусник – Игор Трифунов от Сърбия. Великият манипулатор се гордее с четвърто място от световното първенство за фокуси и илюзия, организирано от авторитетната Международна федерация на магичните общества FISM. Трифунов е фаворит в „категория манипулации“.