Магична среща „Златна котка“ 2017 събира магове в Габрово на 8 и 9 април

 

Магична среща "Златна котка" Габрово 2017

Магична среща „Златна котка“ Габрово 2017

Шестото поредно издание на най-значимото илюзионно събитие на Балканите – „Магична среща – Златна котка” 2017 – предстои в Габрово на 8 и 9 април. Магове и познавачи на илюзионното изкуство от Европа, Балканите и България ще се съберат в зала „Възраждане“. Организатори са Община Габрово и „Quick Hands Project“.

По традиция габровци и гостите на града ще видят и майсторските изпълнения на любимците на местната публика Дани Белев и Мистър Джим.

„През 2017-та имаме рекорден брой записани участници от чужбина! Колегите от България ги очаква голяма конкуренция за първото място”, споделят Дани Белев и Росен Димитров – Джим, създателите на „Куик Хендс проджект”.

Сред изненадите на „Магична среща „Златна котка“ ще са базар за реквизит и магични пособия, състезания за „Магия на сцена” и „Магия отблизо”, които тази година ще бъдат отворени за посещение срещу символична сума и участието на виртуоза на картомагиката от Испания – Дани Даортиз.

Грандиозният галаспектакъл на 9 април от 18:30 ч. в зала „Възраждане“ ще представи победителите в състезанията, специалният гост Дани Даортиз и звездите от „Царете на магията“.

Както винаги програмата ще бъде разнообразена от майстори на цирковото и вариететно изкуство. За финала на спектакъла Дани Белев обещава да изправи косата на всички присъстващи с най-новата си ужасяваща каскада. Това ще бъде и кулминацията на събитието, а организаторите предупреждават, че броят на билетите е ограничен. С тях ще можете да се сдобиете след предварителна заявка на телефон 0888883252, от специалната каса в центъра на града, седмица преди събитието, и на касата на зала „Възраждане“ по време на фестивала.

Коментари