Боженци © МАИР Боженци

Какво можем да правим в Боженци през лятото?

Боженци © МАИР Боженци
Боженци © МАИР Боженци

Посетителите на Боженци ще могат да се включат в безплатни уроци по народни танци през юли и август. Уроците ще се проведат на 20 юли, 3 и 17 август 2019 г. от 11:00 до 12:30 ч. Събитието се организира от МАИР „Боженци“ с участието на Работилничка за хора „Бяла Българка“ с ръководител Ралица Фурева .

Още едно артистично събитие се подготвя през летните дни във възрожденското село. На 13 и 27 юли и на 31 август 2019 г. от 10:00 до 16:00 ч. ще се проведе „Ателие за декорация на керамични съдове“ с Елиза Арт и ръководител Елиза Ковачева-Цокова. Заплаща се такса 2 лв. за вход за посещение на „Старо школо“. Гостите на Боженци ще могат собственоръчно да си декорират керамична чинийка за спомен.

Източник: МАИР „Боженци“

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info