Латвийци свирят от „Металика“ до Андрю Лойд Уебър на открито в Габрово

Възпитаници на музикалната школа в латвийския град Резекне ще изнесат концерт на открито на 9 септември в Габрово.

Събитието е с вход свободен и ни очаква на откритата сцена на пешеходната улица „Радецка“ от 17:30 ч., съобщават от Община Габрово.

Музикалният ансамбъл включва акордеони, китара, барабани. В програмата им са включени произведения на Астор Пиацола, Арам Хачатурян, Андрю Лойд Уебър, Металика, АББА и др.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.