Кукленият театър в Габрово отваря на 14 юни

Държавен куклен театър – Габрово отваря отново врати тази неделя, 14 юни, с две представления на постановката „Глупавият вълк“ – от 11:00 и 12:30 часа.

Екипът на Държавен куклен театър – Габрово вярва в своята публика и с нетърпение очаква неделния ден, като споделя: „Желанието ни да бъдем отново заедно с нашата любима публика скоро ще се сбъдне. Мили малки приятели, дори да не познаем лицата ви зад маските, радостните искри в очите ви ще са най-голямата ни награда за дългото търпение! Обещаваме ви топло посрещане и безкрайна забава с историята на глупавия вълк!“.

В сградата и салона на театъра са изпълнени всички мерки съобразно изискванията за провеждане на събития на закрито. Залата ще бъде запълнена до капацитета си от 30%, осигурени са дезинфектанти на входа, а потокът от хора ще бъде контролиран с цел спазване на необходимата дистанция. Осигурен е отделен изход, с който се избягва контакт между влизащи и излизащи от сградата, съобщават от Община Габрово.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.