Коледни сладки от доброволците от Младежкия съвет по наркотични вещества © Община Габрово

Младежи от Габрово с благотворителен концерт за възрастните от крайните квартали

Доброволците към Младежки съвет по наркотични вещества заедно със свои връстници от Габрово организират за втора поредна година благотворителен концерт „Ангелски сърца“ в подкрепа на инициативата „Коледни внучета“.

Тази година „Коледните внучета“ ще се погрижат за възрастни хора, живеещи в крайните квартали на Габрово. В дните преди Коледа със своята коледна шатра „Коледните внучета“ ще обиколят няколко квартала и ще поздравят жителите им за празника. Ще им подарят коледни сувенири и картички и ще ги почерпят с коледни курабийки, които са изработили сами. За всеки посетител на шатрата ще има и парче от традиционната празнична баница с късмети.

Концертът „Ангелски сърца“ ще бъде на 4 декември 2019 г. от 18:00 ч., в зала „Възраждане“. Входът е 2 лв., а билети ще се продават на касата на залата в деня на концерта.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.