Kottarashky & The Rain Dogs

Боженци става открита сцена за концерти на 9 август

Kottarashky & The Rain Dogs
Снимка: Facebook страница на Kottarashky & The Rain Dogs

Габровското село Боженци ще се превърне на 9 август в открита сцена за концертите на певицата Туи Мамаки от Нова Зеландия и българската група Kottarashky & The Rain Dogs. Концертите са безплатни и с тях ще се закрие Лятната международна академия за драматургично писане „Да умреш от смях“, съобщават от МАИР „Боженци“. Събитието започва от 20 часа.

ПОДРОБНОСТИ ЗА АКАДЕМИЯТА ВИЖТЕ ТУК

Творци от Япония, Колумбия и САЩ идват в Габрово за академия за драматургично писане

Ако желаете да ползвате автобус до Боженци

За желаещите да присъстват на концерта, ще има осигурени автобуси Габрово-Боженци в 17:00 часа от Автогара Габрово, в 19:30 часа от Музей „Дом на хумора и сатирата“. Връщането от Боженци до Габрово е в 22:30 часа. Продажбата на билетите за автобусите започва от 7 август 2017 г. от 8:00 до 18:00 часа на касите на Автогара Габрово на цена 2,00 лева.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.