ДТ „Рачо Стоянов“ с коледен театрален фестивал в Габрово (ПРОГРАМА)

Коледен театрален фестивал на ДТ "Рачо Стоянов" Габрово

Коледен театрален фестивал на ДТ „Рачо Стоянов“ Габрово

40 актьори в 4 театрални постановки ще играят на сцената на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ и зала „Възраждане“ в Габрово в рамките на „Коледен театрален фестивал“ от 19 до 22 декември. Представленията са подходящи за малки и големи или за цялото семейство, съобщиха за Габрово Daily от габровския театър.

Откриването на фестивала е на 19 декември от 19:00 ч. с постановка на пловдивския театър. „Работно време“ е спектакъл, чийто автор и режисьор е Камен Донев и е със специалното участие на Антон Радичев, Латинка Петрова, Алексей Кожухаров, Радина Думанян и много други познати актьори от сцената, малкия и големия екран.

На 20 декември (четвъртък) от 19:00 часа публиката ще може да се наслади отново на артистите от габровския театър със спектакъла „За Първото българско царство“Отшелника“.

На 21 декември от 18:00 часа ще гледаме новата семейна постановка на габровския театър – „Приключенията на Лиско“. Самият Дядо Коледа ще очаква най-послушните зрители, за да раздаде подаръци след представлението.

На 22 декември от 11:00 часа на сцената на зала „Възраждане“ ще ни очаква „Коледна бъркотия“, в която ще участва Дядо Коледа, заедно с познатите ни актьори и герои от габровския театър.