Интерактивен музей на индустрията Габрово © ИМИ Габрово

Интерактивният музей на индустрията в Габрово отново работи

Интерактивният музей на индустрията в Габрово отново е отворен за посетители, съобщават от Община Габрово. Работното време е от вторник до неделя от 9:30 ч. до 17:30 ч. Почивен ден е понеделник.

Посещението в музея ще се извършва съобразно изискванията за социална дистанция и спазване на всички противоепидемични мерки – задължително носене на предпазни маски и ползване на дезинфектанти, както и спазване инструкциите за лична хигиена от служителите и посетителите. В музея няма да се допускат лица с видими прояви на остри заразни заболявания.

Не се приемат заявки за групови посещения. Максималният брой посетители в зала е 5 души. Забранено е пипането на експонатите и сядането в музейните зали.

Не е разрешено струпването на хора и сядането на пейките в двора на музея. Входните такси остават непроменени.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Националният музей на образованието в Габрово отвори врати

Музеят „Етър“ в Габрово отваря врати

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.