Боженци

Изложба в Боженци с томбола и награда – уикенд за двама в старинното село край Габрово

„Хан Аспарух“, български сериен филм, 1981, реж. Людмил Стайков
„Хан Аспарух“, български сериен филм, 1981, реж. Людмил Стайков

МАИР „Боженци“ организира томбола за всички посетители на гостуващата изложба „Уникални костюми от български филми“. Гостите имат възможност сами да си надпишат спомен с паче перо. Всички, навършили 18 години, могат да участват в играта „Разгледай изложба, спечели уикенд за двама в Боженци“, съобщават от МАИР „Боженци“.

Вижте костюмите на големите български актьори

Както Габрово Daily вече ви информира, изложбата представя оригинални костюми от популярни български филми като „Хан Аспарух“, „Борис I„, Златният век“, „Сватбите на Иван Асен“, „Боянският майстор“, „Време разделно“, „Тютюн“. Костюмите от изложбата са част от дарени на НИМ ценни облекла, оръжия, предмети на бита – реквизит от фондовете на „Бояна филм“.

Подробности за изложбата може да прочетете тук

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.