Гласувайте за габровски победител в конкурса „Нарисувай ми стена“

Три предложения от общо тринадесетте за Габрово ще се борят в конкурса „Нарисувай ми стена“. Започва вече гласуването на публиката, така че габровци могат сами да определят как да изглежда стената на детска градина „Мики Маус“ в града, съобщават от Община Габрово.

От четирите града в конкурса най-много бяха предложенията за стената на детска градина „Мики Маус“ в Габрово – тринадесет. По девет са предложенията за София и Пазарджик, три са предложенията за Пловдив.

Трите избрани предложение за Габрово са на Дмитрий Ягодин, Николай Николаев Божинов и Виктория Георгиева MOUSE.

Дмитрий Ягодин, участник в конкурса "Нарисувай ми стена" в Габрово
Дмитрий Ягодин, участник в конкурса „Нарисувай ми стена“ в Габрово
Николай Божинов, участник в конкурса "Нарисувай ми стена" в Габрово
Николай Божинов, участник в конкурса „Нарисувай ми стена“ в Габрово
Виктория Георгиева Mouse, участник в конкурса "Нарисувай ми стена" в Габрово
Виктория Георгиева Mouse, участник в конкурса „Нарисувай ми стена“ в Габрово

Гласуването е до 11 юни, а победителят ще бъде съобщен на 15 юни. Той ще може да реализира проекта си – като на 30 юни ще бъдат обявени датите, в които ще се случи това.

Как да изглежда стената на ЦДГ „Мики Маус“ можете да гласувате на следния линк, като оставите вашето сърчице след картинките на избрания проект.

Реализираният стенопис трябва да се асоциира с общата за всички градове тема „Красиви по природа“ и същевременно да олицетворява духа на конкретното място. В Габрово избраният победител ще изрисува стената на Целодневна детска градина „Мики Маус“ на ъгъла между западното и южното крило на сградата, който посреща минувачите по булевард „Могильов“.

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.