„Здравословно и безопасно лято“ – за втора година в парк „Маркотея“

„Зумба с Васи“ © „Здравословно и безопасно лято“

За втора поредна година в парк „Маркотея“ в Габрово ще се проведе „Здравословно и безопасно лято“. Събитието е на 7 юни 2019 г. от 17:00 ч.

„Здравословно и безопасно лято“ е по идея на Съвета на децата към Държавната агенция за закрила на детето. Организатор и координатор е ученичката от ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ Рая Топузакова, която е заместник – представител на област Габрово в Държавния консултативен орган „Съвета на децата“. Община Габрово е партньор.

Очакват ни работилници и състезания, провокиращи здравословния начин на живот и мислене у децата и младите хора, както и превенция от заболявания, стрес, наркотици и оказване на до първа медицинска помощ.

Програмата включва зумба, латино танци, здравословна храна, йога и аеробика, търсене на съкровище с награди, вечерно шоу с изпълнения на Ивета Петрова и K-pop групата „Аttention“.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.