„Етър“-а води във временното класиране за годишните награди в туризма

Етнографски музей на открито "Етър" Габрово © ЕМО "Етър"

Етнографски музей на открито „Етър“ Габрово © ЕМО „Етър“

Етнографски музей на открито „Етър” в Габрово води във временното класиране в категория „Духът на България“ на Годишните награди в туризма 2018 г., сочи проверка на Габрово Daily към 11:20 ч. на 28 ноември 2018 г. „Етър“-а получава 34,68% от онлайн вота, но на втора позиция с минимална разлика е замъкът „Влюбени във вятъра“ в с. Равадиново, Созопол.

Музеят на открито в Габрово се състезава в категория „Духът на България“ заедно със Замък „Влюбени във вятъра“ – с. Равадиново, Созопол; Фолклорен фестивал „С хоро на гроздобер“ – Минерални бани; Национален тракийски фолклорен събор „Богородична стъпка“ – Стара Загора; Крепост Туида – Сливен; Фестивал „Хайдушка софра“ – Хасково; Клъстер Фестивалите в България; Фестивал на кестена – Петрич.

Временно класиране в категория "Духът на България" на Годишните награди в туризма 2018 към 11:20 ч. на 28.11.2018. Източник: tourismawards.bg

Временно класиране в категория „Духът на България“ на Годишните награди в туризма 2018 към 11:20 ч. на 28.11.2018. Източник: tourismawards.bg

ЕМО „Етър” кандидатства с „Празник на пестила”. Екологично чистият хранителен продукт е известен още като „габровски шоколад”.

Чрез онлайн вота се избират победителите в отделните категории. Всеки може да гласува еднократно за един участник в една категория, като се отчита едно гласуване от всеки IP адрес, но може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Експерти ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни опити ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2018 г. в 24:00 часа. Призьорите ще бъдат обявени на церемония на 11 декември 2018 г. в София.

МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ С ГЛАСУВАНЕ ЕМО „ЕТЪР“ ТУК